< Tillbaka

Helgretreat 4-6 september

Varmt välkommen till en helg fylld med yoga!

 

Efter en rörig vår fyller vi på med umgänge och yoga. Vi skapar också tid för tanke och reflektion. I år har jag valt en hel ny plats som heter Liljero retreat. Detta är ett gammalt kapell som är omgjort just för denna typ av möten. Du kan läsa mer om denna fantastiska plats här: https://liljeroretreat.se/

 

Helgen passar i första hand dig som har erfarenhet av mysorepraktik, då jag inte kommer att ha några ledda morgonklasser.

 

Det preliminära schemat ser ut på följande sätt:

Vi möts upp på plats på fredag eftermiddag och inleder retreatet med en lugn klass. Därefter samlas vi för gemensam middag. På lördagen inleder vi morgonen med mysore och efter gemensam frukost finns tid och utrymme för umgänge eller promenader i de vackra miljöerna eller bara vila. Efter lunch möts vi upp igen för en eftermiddag där vi går igenom teknik, viss filosofi samt avrundar med en yinyogaklass, följt av middag. Söndagen inleds även den med mysore och efter en härlig gemensam brunch beger vi oss hemåt igen.

 

Vi har egen kock och bor och sover på retreatet. Max antal deltagare är 15personer.

På Liljero finns inga egna rum, utan på övervåningen i kapellet så finns sovsalar. (Om man skulle vilja boka eget boende på närliggande hotell så går det bra)

 

Investering för denna helg är 3800:-

I priset ingår all yoga, alla måltider samt plats i sovsal med sängkläder och handduk.

 

För anmälan samt fler frågor maila mig på info@yogaby.se

 

Med värme

 

// Sonja