< Tillbaka

Kundaliniyoga våren 2020 – Mindful dreamer

MINDFUL DREAMER.

”Vibrate the cosmos and the cosmos shall clear the path”- Yogi Bhajan

Genom den heliga tekniken Kundaliniyoga och dess unika meditationer kommer du att skifta din energi i både kropp och sinne så att du kommer i kontakt med din sanning. När vår energi är missriktad tappar vi tron på att vi är värdiga våra drömmar och att drömmarna är möjliga att uppnå. Du behöver vara i samma fas som dina drömmar, din själs mission. Är du redo? Att sluta jaga dina drömmar och låta dom komma till dig. Välkommen till en ny termin med kundalini yoga och meditation!

”You’ll see it when you believe it.” – Wayne Dyer

Detaljer:

75 minuter kundalini yoga och meditationer. Du får utföra olika andningstekniker, yogaövningar/repeterande rörelser, meditationer (med och utan mantran) som tillsammans jobbar mot ett specifikt resultat som denna terminen handlar om: MINDFUL DREAMER.

När du praktiserar dessa pass genomgår du en rad fysiska och mentala förändringar för att aktivera din fullaste potential, kreativitet och intuition. Blandat lugna och jobbiga pass och meditationer. Du kommer märka stor skillnad i ditt dagliga liv. Kundalini yoga är för alla åldrar, alla kroppar och för bättre mental och fysisk hälsa.

Endast för anmälda deltagare.Kursen har 1 plats ledig – Är det din? Maila: info@saraflume.se 

https://www.saraflume.se/mindfuldreamer

Pris:

15 ggr 2600 :-

Tid:

Start 20 januari kl 20.15-21.30 – 18 maj.

Varje måndag med uppehåll 13/4 Annandag påsk, v 9 samt v 15 pga lov.