< Tillbaka

Yoga Bys virtuella yogashala

Välkommen till Yoga Bys virtuella yogashala 

 

Just nu nu befinner vi oss i en period där allt är lite upp och ned. Jag tror starkt att vi behöver fortsätta att umgås, att röra på oss och att ha ett sammanhang. Vi har ett begränsat antal platser på shalan så för att ge alla möjlighet att kunna yoga kommer alla klasser även ges via online.

 

Klasserna ges enligt schema på samma tid och dag som vanligt, men via Zoom. När du klickar på länken till klassen hamnar du i ett väntrum så släpper jag in dig så fort det går. Zoom är rätt användarvänligt, så jag tror nog att det kommer att gå bra.

 

Alla klasser onlinekostar 100:- per klass. Du betalar genom att swisha till nummer 1231232503 och ange klassen du deltagit på. Du kan också använda ditt klippkort om du har ett. För dig som har terminskort ingår alla klasser som vanligt.

 

Inför klassen är det bra om du laddat ner zoom-appen på din telefon innan mötet, så slipper du göra det strax innan vi ska yoga. Använder du dig av din dator så laddas det automatiskt ner en zoom-klient när du klickar på länken.

 

När du klickat på zoomlänken för klassen får du troligtvis upp en ruta där det står: ”To hear others please join audio” – välj ”Call using Internet Audio” eller ”Call via Device Audio”. Har du missat den här inställningen kan du i efterhand välja att klicka på hörlursikonen där det står ”Join Audio” så får du upp rutan igen. När klassen sätter igång så stänger jag av erat ljud (om ni inte själva gjort det) men ni kommer att kunna höra mig och de assisteringar jag gör både för dig och för de övriga deltagarna.

 

Det är bra om du ställer upp datorn eller telefonen så att jag kan se dig på mattan. På så sätt kunna ge dig muntliga assisteringar, detta gäller framförallt på mysoreklasserna.

 

Jag brukar öppnar upp för klassen ca 10 minuter innan så att vi kan ta eventuella tekniska frågor om det behövs. Behöver du ingen hjälp kan du ansluta strax innan klassen börjar.

 

För att få din länk så maila mig på sonja@yogaby.se senast ett par timmar innan klassen.