Ashtanga one-to-one, 3ggr

Lär dig Ashtangayoga utifrån där just du är på det sättet som passar just dig.
Vi är alla olika och meningen är att yogan ska anpassas individuellt utifrån varje persons unika behov. Det traditionella sättet att utöva Ashtagayoga på är det vi kallar Mysorestyle eller self practice. Det innebär att du praktiserar tillsammans med andra elever i en grupp men utifrån din egen andning och takt. Med hjälp av läraren får du lära dig ordningen på positionerna och du får stöd när du behöver lite guidning.
”Ashtangayoga one on one”  innebär 3 st 60 minuters privata lektioner. Vi ses vid tre tillfällen som vi bokar upp beroende på när vi båda kan (gäller dagtid t.o.m. 17.00 under tre veckor) Under våra tillfällen lär jag dig grunderna i Ashtangayoga och du får en egen sekvens som du kan jobba med. Efter avslutad kurs kan du hoppa in på alla övriga Ashtanga/Mysore klasser på schemat.

 

På Yoga By har vi lång erfarenhet av yoga och jobbar med alla nivåer, allt från nybörjare till mer erfarna. Vi vill erbjuda dig en lugn och inspirerande plats där du är välkommen precis som du är, till denna kurs krävs inga tidigare förkunskaper.

 

Datum: 3 tillfällen enligt ök (gäller dagtid tom 17.00 under tre veckor från första tillfället)

Pris: 1400:- för 3ggr (är ni flera som går kursen är tillägget 400 pp)

Lärare: Sonja Lindh Masajada

 

Du bokar din plats/bestämmer tid genom att maila Sonja på sonja@yogaby.se

 

Varmt välkomna!