< Tillbaka

Bokcirkel/kurs i Yoga sutras online

Visst har du hört att yoga är mer än bara rörelser? Kanske har du hört talas om Yoga Sutras, kanske har du tom införskaffat boken? Då kanske du, precis som jag och många andra, märkt att det inte är en roman eller en lättläst bok 😉

Jag tycker att just Yoga Sutras gör sig bäst som en diskussionsbok. En bok där man läser några verser i taget och tar sig tid för att reflektera. Kanske fastnar man på vägen eller i resonemanget, och hur i hela fridens namn ska vi använda oss av dessa klokheter idag?

Vill du lära dig mer om yogafilosofin och under sommaren ta dig igenom en av de mest grundläggande böckerna inom detta område är detta ett bra tillfälle!

Nu när jag lärt mig att navigera mer i den virtuella världen har jag skapat en kurs/bokcirkel som kommer att ges online. Kursen kommer att ligga i en sluten grupp på Facebook, och jag kommer att guida dig i hur du vecka för vecka läser sutrorna, samt ge kortare förklaringar kring de kapitel vi läser. Det kommer även att finnas gott om utrymme för diskussion och frågor i forumet. För att göra det så enkel och lättillgängligt som möjligt kommer jag inte ha tider du behöver förhålla dig till, utan du kan vara aktiv i gruppen och ta del av informationen när det passar dig.

Kursupplägget kommer att se ut på följande sätt:

V28Kapitel 1

V29 Kapitel 2

V30 Kapitel 3

V31 Kapitel 4

Priset för denna bokcirkel är 590:- och jag tänker att vi behöver vara minst 8 personer för att vi ska kunna diskutera boken tillsammans.

Låter det intressant? Hör av dig till mig för anmälan eller för mer information

Bokcirkel/kurs i Yoga sutras online

Tider:
2020-07-01 - 2020-07-31
Plats:
Yoga By, Troxhammar Butiksby