< Tillbaka

Heldag yoga för alla nivåer 17/8

Välkommen till en heldag med yoga för alla nivåer.

Den här dagen passar dig som vill lära dig mer om yoga från flera perspektiv. Vi kommer att gå igenom rörelser, teknik och filosofi.

Vi kommer att börja dagen med en ledd ashtangayogaklass. Denna tradition kommer sedan att vara grunden under dagen. Rörelserna som du hittar här hittar du i många andra traditioner och yogaklasser, och vi kommer att ha tid att gå igenom många rörelser grundligt.  Vi kommer under dagen även att prata om yogans bakgrund, chakrasystemet och våra olika lager, koshas. Oavsett tidigare erfarenheter, eller avsaknad av erfarenheter finns det att lära.

Läraren under dagen är Sonja Lindh Masajada. Hon har praktiserat ashtangayoga sedan 2002 och lärt sig av Sveriges mest erfarna lärare Gittan Hendele och Maria Boox.  Hon har även Petri Räisänen samt Eddie Stern som sina huvudlärare utanför Sverige. Sonja binder ihop rörelserna med yogafilosofin och har som mål att få dig som elev att hitta flera dimensioner inom yogan. Hon har många timmar av anatomi, justeringsteknik och filosofi i bagaget, och träffar dagligen elever med olika bakgrund, erfarenheter och behov i sin shala utanför Stockholm

Vi ses lördagen den 17/8 mellan från klockan 8.00 till ca 16.00 på Yoga By

Preliminärt schema för dagen:

8.00 Ashtangayoga

10.00 Förklaring av ashtangayoga

10.30 Genomgång av chakrasystemet

11.15 Teknik och justeringar

12.30-13.30 Lunch

13.30 Genomgång av koshas

14.30-ca 15.30 Meditation och avslappning

Det kommer att finnas utrymme för kortare paus för medhavd frukost direkt efter morgonens yogaklass. Det är lite dåligt utbud på restauranger i närheten, men det finns en matbutik i närheten om man inte vill ta med sig lunch.

 

Investering: 980:- för hela dagen

Lärare: Sonja Lindh Masajada

För bokning samt frågor är du välkommen att höra av dig på info@yogaby.se

Välkommen!