< Tillbaka

Mindfullnes IntroduktionsWorkshop

Längtar du efter balans och stunder av stillhet och ro i din vardag?

Behöver du ett verktyg att hantera oro, ovisshet, stress eller sorg samt lära dig lyssna till dina behov? Eller vill du stärka fokus och koncentrationsförmåga, öka lugn och medvetenhet för klokare val i livet? Mindfulness är ett enkelt och kraftfullt verktyg som du kan anpassa till just din vardag.

 

Denna IntroduktionsWorkshop passa alla och kräver inga förkunskaper och ingen särskild utrustning. Ledig klädsel som är mjuk och behaglig rekommenderas för en avslappnad och skön känsla.

 

Vi ses i en Workshop på 2+2 timmar med paus för en timmas lunch. Vi går tillsammans igenom teori och övning och bekantar oss med flertalet övningar under workshopen. Du blir ledd genom övning och meditation och får sedan reflektera över vad du upplever och noterar.

 

Efter workshopen övar du på egen hand hemma mellan 5-20 minuter beroende på vad du kan avsätta i tid, ett par gånger i veckan med hjälp av inlästa ljudslingor.

 

Introduktionsworkhopen kan kompletteras med ett uppföljningstillfälle där möjlighet för återkoppling, frågor och erfarenhetsutbyte finns. Det kan vara värdefullt med uppföljning för en större behållning och en bra grund för din fortsatta praktik och livsstil. Vid uppföljningstillfället delar vi våra erfarenheter, lärdomar och planerar tillsammans hur träningen kan komma att vidmakthållas på egen hand framgent.

 

 

Investering för Introduktionsworkshop är 850 kr

Investering för Uppföljningstillfälle är 425 kr

 

Antalet deltagare är begränsat så att vi kan säkerställa att vi kan hålla de rekommenderade avstånden m a a Covid-19.

 

Välkommen till denna Mindfulness IntroduktionsWorkshop!

 

Vid frågor och för reservation av en plats kontakta mig på lise@lisescorner.se

 

 

 

Tider:
2020-11-08   11:00 - 16:00
2020-11-29   11:00 - 13:00
Plats:
Yoga By, Troxhammar Butiksby
Instruktörer:
Lise Norrman