< Tillbaka

Mindfullnesskurs – Här & Nu

Vill du ge dig själv en gåva? Vill du utforska hur mindfulnessträning kan påverka din vardag och din livskvalitet? Behöver du ett verktyg att hantera stress och oro samt lära dig lyssna till dina behov? Eller vill du stärka fokus och koncentrationsförmåga samt öka lugn och medvetenhet för klokare val i livet?

 

Kursen passa alla och kräver inga förkunskaper och ingen särskild utrustning. Ledig klädsel som är mjuk och behaglig rekommenderas för en avslappnad och skön känsla.

 

Vi ses 8 söndagar och går tillsammans igenom programmet steg för steg. Vid varje tillfälle bekantar vi oss med nya övningar. Du blir ledd genom övning och meditation och får sedan reflektera över vad du upplever och noterar. Mellan tillfällena övar du på egen hand hemma 10-20 minuter ett par gånger i veckan med hjälp av inlästa ljudslingor. Den egna övningen under veckan är väsentlig och ger en större behållning av kursen och en bra grund för din fortsatta praktik och livsstil.

 

Välkommen till denna 8 veckors kurs som utgår från träningsprogrammet Här&Nu.

 

 

När: Söndagar kl11.00-12.30 med start 30/8

Lärare: Lise Norrman

Plats: YogaBy, Troxhammars Butiksby

Investering för denna kurs är 2400:-

 

Antalet deltagare är begränsat så att vi kan säkerställa att vi kan hålla de rekommenderade avstånden m a av Covid-19. eller info@yogaby.se

 

Vid frågor och för reservation av en plats kontakta Lise på lise@lisescorner.se