< Tillbaka

Uppdatering med anledning av Covid -19 20201117

Kära yogavänner.

Det händer mycket runt omkring oss just nu. Jag har sedan igår suttit och övervägt hur jag ska förhålla mig till de nyaste rekommendationerna och vädjan från myndigheter.

Jag har pratat med flera olika yogastudios, med läkare, med andra yogalärare och med vänner. Jag har velat och ena timmen tänkt att jag kör som planerat och andra timmen tänkt att jag förlägger allting till zoom.

Jag har landat i att nyttja mig av principen om Ahimsa. Så för att skydda så många som möjligt och dra mitt moraliska strå till stacken, för att följa de råd och rekommendationer som ges så kommer jag nu att stänga ner Yoga By.

MEN vi kommer inte sluta yoga för det! Vi kommer inte sluta ses för det!  Det är så tacksamt att leva i en digitaliserad värld, och det är extra bra att vi kan fortsätta ses online. Alla klasser kommer att sändas via zoom enligt schema, och du kommer att ha möjlighet att kunna gå klasser i efterhand om tiden inte passar dig. Du hittar schemat här:
http://yogaby.se/schema/
Det enda du behöver göra är att maila mig så får du en länk till klassen du vill gå på. Du kan självklart nyttja ditt klippkort på klasserna, eller swisha drop in. För dig med terminskort ingår allt som tidigare.

Jag hoppas innerligt att att detta inte håller i sig allt för länge, och jag vet att vi tillsammans kan bidra till att hålla smittan, och det skarpa läget, nere. När jag öppnar upp den fysiska shalan vet jag inte. Min förhoppning är att vi möter det nya året IRL.

Jag hoppas att du har förståelse för den här lösningen. Jag hoppas att vi alla hjälps åt. Jag hoppas innerligt att vi ses online och stöttar varandra. Vi fortsätter tillsammans, men på ett lite annat sätt under en kortare period, så vi har vi ett Yoga By att komma tillbaka till snart <3

Ta hand om er

Sonja