< Tillbaka

Uppdatering 20210125

Kära yogavänner.

Från och med måndag den 1 februari kommer vi att erbjuda klasser IRL på Yoga By igen!

 

Vi kommer att starta upp terminen i lugnt tempo, och sakta fylla på med fler klasser. Vi räknar med att ha fullt schema igen från ca 15/2. Du hittar schemat här:http://yogaby.se/schema/

 

För att kunna följa de rekommendationer som ges har vi för tillfället har vi ett begränsat antal platser per klass, och du behöver boka din plats för att kunna vara med. Du bokar genom att maila info@yogaby.se och ange vilken klass du vill komma på.  Om du inte får plats eller om du fortfarande inte vill vara bland folk kommer alla klasser även att kunna göras online via zoom. För att få länk till den klassen du vill gå på så maila mig på sonja@yogaby.se ett par timmar innan klassen.

 

För dig med klippkort så är självklart giltighetstiden förlängd nu pga rådande omständigheter. Om du är osäker så kontakta oss så kikar vi på det. För dig som vill skaffa terminskort så gäller det från 1/2 tom 20/6 (stängt v 9 samt v14), så det är lika många veckor som vanligt, bara det att vi skjutit lite på datumen. För dig som är jättesugen på att yoga men vill avvakta lite så planerar vi redan nu lite nya kurser från början av mars.

 

Det har varit lite svårt att planera in våren med olika retreats och gästlärare, men beroende på hur läget utvecklas kommer eventuellt fler events att dyka upp så småningom. Hittills så har vi Gotland och Fårö att se fram emot i slutet av april. Det retreatet är för tillfället fullt, men finns det intresse så kanske jag lägger in ett till datum. Hör av dig om du vill veta mer.

 

Jag ser fram emot en nystart och en härlig yogatermin tillsammans <3

 

Allt gott

 

//Sonja