< Tillbaka

Yogamassage på Yoga By

Nina från Yogatoku besöker Yoga by även i höst – boka din yogamassage

Vill du skapa mer plats för det goda i dig?

Yogamassage är en kroppsterapiform som ökar cirkulationen i kroppen och stöttar kroppens naturliga återhämtning och linjering (alignment). Många upplever dessutom en ökad självkännedom och flera yogautövare vittnar om en fördjupad yogapraktik.

Lite kort om Yogatokus Yogamassage

Längd: ca 75 min

En holistisk helkroppsmassage bestående av ayurvedisk oljemassage i kombination med assisterad stretching (asanas) och djupandning. Under behandlingen ligger stort fokus på massage och stretching av bindväven (fascian) och avslappning genom andetaget.

Boka din tid

Succéen från i våras fortsätter och Nina från Yogatoku gästar Yoga by även under hösten. Det erbjuds ett flertal tider för behandlingar hos på Yoga by.

Nyhet i höst är att det utöver yogamassage även är möjligt att boka ayurvedisk oljemassage 45 min (helkropp) eller ryggflow 30 min (halvkropp). Se priser på bokningssidan.

Ytterligare en nyhet för hösten är att du kan köpa värdekort på 3, 5 eller 10 yogamassagebehandlingar (á 75 min st) till ett förmånligt pris) – kika in värdekorten på bokningssidan.

September: 5/9 samt 19/9

Oktober: 17/10 samt 31/10

November: 14/11 samt 28/11

December: 12/12

Starttider från kl 11:30

 

Varmt välkommen att boka din tid

Du bokar din behandling här: Boka tid

 

Vem är Nina på Yogatoku?

Jag är nog som många andra. Jag söker balans, stimulans och inspiration. Här erbjuder jag en plats och en tid där du kan skapa rymd för dig och för det goda i dig. Här ges du tid och rum för läkning och utforska ett liv av välmående. Min dröm är att väcka till liv en gnista av det där inneboende goda och sunda i dig och min fasta övertygelse är att detta kommer skapa fina ringar på vattnet. Yoga by har för mig varit en plats där jag kunnat fokusera på min egen läkeprocess och inre resa.

Jag är utbildad yogamassageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut och certifierad via Kroppsteraputerna.