Yogamassage

Yogamassage är en form av ayurvedisk massage som är utvecklad av Kusum Modak, verksam i Indien. Yogamassage är som en slags rundresa i kroppen som visar var vi har spänningar och lär oss att lösa upp dem. Massage, stretching och andning kombineras, det balanserar kroppen och hjälper den att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet.

Stretchövningarna gör att processen går djupare. Du blir lugn och upplever en stark kroppsnärvaro. Du behöver definitivt inte vara vig och en van yogi för att uppskatta yogamassage. Massagen utgår alltid från var din kropp befinner sig just nu. Efter en behandling känns din kropp lätt och lugn

De positiva effekterna av behandlingen är: avslappning för kroppen, färre spänningar och stelhet, förbättring av cirkulationen vilket också har positiv effekt på immunförsvaret.

 

Hur går en behandling till?

Yogamassage utförs på en madrass på golvet. Hela kroppen behandlas alltid. Terapeuten använder händer, ibland fötter och sin egen kroppstyngd. Massage i kombination med stretchingen gör att behandlingen går djupare in i bindvävsstrukturen. Det är en mycket avkopplande men samtidigt en aktiv form av behandling då din kropp är i rörelse. Du sätter själv gränsen för hur mycket din kropp ska stretchas.

 

60 minuters yogamassage kostar 750:-

 

Du bokar din behandling genom att maila till info@yogaby.se

Välkommen!