Företags Yoga

Vi lever i en tid som ställer stora krav på oss som människor. Stressen är påtaglig & vi saknar ofta strategier för den viktiga återhämtningen som ska hindra oss från att bli sjuka. Psykisk ohälsa är idag den vanligaste orsaken till sjukskrivning och forskning visar ett samband mellan psykisk ohälsa, sjukfrånvaro och den psykosociala arbetsmiljön.

Forskning visar att vi faktiskt inte blir sjuka av stress om vi regelbundet återhämtar oss. . De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration. En viktig motvikt till dagens stressade samhälle. Den fysiska delen i yogan bygger upp fysiskt styrka och smidighet, ger ett lugnare sinne och ökad närvaro och koncentration i vardagen. Det skapar också en fin sammanhållning på arbetsplatsen att yoga tillsammans.

 

Hur kan Yoga By hjälpa ditt företag?

Vår intention på Yoga By är att inspirera till en hållbar hälsa utifrån varje individs egna behov och förutsättningar och vi vänder oss till företag som vill skapa en hälsofrämjande arbetsplats med högre effektivitet, medvetenhet, samt ökad närvaro och motivation.

Yoga har blivit alltmer populärt på våra arbetsplatser då flera oberoende studier visar att yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar människors välbefinnande samt förbättrar arbetsmiljön.

Vårat team är välutbildade inom yoga, mindfullness, meditation och andningsövningar. Vi samarbetar även med en leg. naprapat och kan ge föreläsningar även i ergonomi. Vi har alla en lång erfarenhet och jobbar med alla nivåer, allt från nybörjare till mer erfarna.

Vi erbjuder allt från enstaka yogaklasser och föreläsningar till kurser och längre hälsoprogram såväl online via livesändningar, på plats hos er eller i vår studio i Troxhammars butiksby.

I dagsläget är intresset för vår ONLINE YOGA stort då då allt fler personal väljer att jobba hemifrån.

Fördelen med livesända yogaklasser är att fler medarbetare har möjlighet att delta samtidigt oberoende var man befinner sig.

Ni bestämmer själva vilket koncept/upplägg ni önskar. Allt ifrån enkla andningsövningar, lätta fysiska yogaövningar till mer dynamisk yoga.

 

Vilken yoga ska vi välja?

Här nedan hittar du våra populära inriktningar för företag. Våra klasser är 45 minuter långa så att ditt företag kan erbjuda klasserna på arbetstid, tex på lunchen.

Det går också att göra tillval genom att göra klasserna längre vid behov, lägga till inspirationsföreläsningar, PT-yoga och individuella coachingsamtal. Vi jobbar också med att skräddarsy koncept med yoga som inledning eller avslutning på event som konferenser, kick-offer och heldagsmöten.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta ett paket som passar ditt företag bäst.