Ashtangayoga på djupet – kurs 10ggr

Den här kursen är för dig som vill dedikera dig till 10 veckors yoga, och kanske mer efter det. Kursen passar dig som har provat yoga lite tidigare och är intresserad av att få en fördjupad förståelse av yogan, både fysiskt och filosofiskt.

Vi kommer vid varje tillfälle att göra minst den stående sekvensen av Ashtangayogan, för att sedan lära oss mer om bla teknik, alignment, bandhas och genomhopp. Vi kommer också att bekanta oss med olika begrepp i yogans filosofi och se hur vi kan applicera de på vår praktik. Kursen är uppbyggd så att du vid varje tillfälle får både en yogapraktik men också en liten workshop.

Fokus ligger på att hjälpa dig att få igång en regelbundenhet i din yoga, att hjälpa dig att börja på mysore, om du så önskar, samt att sätta igång en tanke på hur vi kan använda oss av yogan för att underlätta vårat dagliga liv.

På Yoga By har vi lång erfarenhet av ashtangayoga och jobbar med alla nivåer, allt från nybörjare till mer erfarna. Vi vill erbjuda dig en lugn och inspirerande plats där du är välkommen precis som du är.

Vi ses vid tio tillfällen med start från måndag 17/1 mellan kl 18.30-20.30 (uppehåll 28/2) sista tillfälle är 28/3. Vid tecknande av kursen får du även ett klippkort på 5ggr som gäller på valfria mysoreklass tom kursens slut

Pris 10 tillfällen 2400:-

Lärare: Sonja Lindh Masajada

Du bokar din plats här: Boka tid

Varmt välkommen!