Intro-helg Ashtangayoga

Börja ditt nya liv – börja med yoga

Vår intro-helg är en yogakurs i Ashtangayoga á 2 kurstillfällen som löper över en helg. En intro ger dig en bra bild av vad Ashtangayoga är, och är det bästa sättet att börja på!

Här får du lära dig Ashtangayogans grunder, dvs dynamisk yoga där vi jobbar med medveten närvaro och balansen mellan styrka och rörlighet. Vi kommer bl a att gå igenom  solhälsningen, några stående och ett par sittande ställningar.

Intro-kursen passar totala nybörjare, ingen erfarenhet behövs. Intro helgkurs är också för dig som kommit av dig och vill repetera grunderna, eller dig som utövat andra yogaformer men inte Ashtanga.

Passar inte helg-datumen finns intro-kursen även som terminskurs

Fortsätt efteråt

Efter en intro passar det oftast att fortsätta på terminskursen Ashtangayoga 1&2 . Vill du yoga mer än en gång/vecka kan du köpa terminskort eller årskort istället för kursen. Steg 1&2 kursen ingår i våra medlemskap, och då kan du samtidigt kombinera med andra klasser.

Vi har oftast någon form av special-erbjudande för dig som gått en intro och som vill fortsätta – vi mailar ut info till alla deltagare i samband med kursen.

 

Intro-helg Ashtangayoga datum:

 

 

 

 

Nya datum kommer inom kort

 

Du bokar din plats här: Boka tid

 

Varmt välkomna!

 

 

 

*Min 4 bokade, annars ställs kursen in*