Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Information gällande rådande läge

Yoga By är inte bara en plats där vi utövar yoga utifrån det fysiska perspektivet. Det är också en plats för möten, känslor och samtal. För en del av er också en plats där ni får landa och tanka energi. Så länge vi får och har möjlighet kommer vi därför att hålla öppet även under Corona tider.

Yogan hjälper oss att stärka oss både mental och fysiskt, så är du frisk så kom gärna och yoga! Vi håller rent och utökar våra städrutiner. Ta gärna med dig egen matta, bolster eller filt. Och tvätta händerna noggrant med tvål och vatten när du kommer till shalan. Om du har minsta förkylning, hosta, allergi eller känner dig trött och hängig ber vi dig dock att stanna hemma. 

Om du känner dig osäker, sitter i karantän eller av någon annan anledning inte kan komma till shalan, så har vi också livesända klasser varje dag. Hör av dig till oss via mail för att få tillgång till dessa. Självklart kan vi lösa klippkort även för onlineklasserna.

Tillsammans tar vi oss igenom detta. Och stort tack till alla er som stöttar min lilla verksamhet och hjälper Yoga By att fortsätta finnas i tuffare tider <3

Med värme

// Sonja

1/7-31/7 ‐ Bokcirkel/kurs i Yoga sutras online

Visst har du hört att yoga är mer än bara rörelser? Kanske har du hört talas om Yoga Sutras, kanske har du tom införskaffat boken? Då kanske du, precis som jag och många andra, märkt att det inte är en roman eller en lättläst bok ;-)Vill du lära dig mer om yogafilosofin och under sommaren ta dig igenom en av de mest grundläggande böckerna inom detta område är detta ett bra tillfälle!

Läs mer här >

Helgretreat 4-6 september

Varmt välkommen till en helg fylld med yoga!

Efter en rörig vår fyller vi på med umgänge och yoga. Vi skapar också tid för tanke och reflektion.

Läs mer här >

Petri Räisänen 9-11 oktober 2020

Jag är så glad och stolt över att Petri Räisänen kommer till oss på Yoga By. Kom och ta del av hans lugn, långa erfarenhet och fantastiska justeringar.
Denna helg passar alla som har viss erfarenhet av mysore. Är du inte riktigt bekant med mysore ännu så har du dels möjlighet till att komma igång med den mysorepraktik under det kommande året, och dels så erbjuder Petri även en ledd klass under hans helg hos oss.

Läs mer här >

Fördjupningskurs 7 tillfällen

Vill du förkovra dig i din Yoga under kommande vinterhalvår?

Perfekt! Vi bjuder in dig till sju lördagar i höst och vinter – där det är fokus på din yoga och din praktik.

Vad gör yogan med din kropp, ditt psyke, din själ, dina nerver? Vad är det som händer när du ställer dig på mattan? Du har säkert känt att något sker. Vi vill ge dig en djupare insikt i detta. Vi kommer att praktisera yoga, prata anatomi, prata filosofi och vi kommer att utforska yogan ur flera olika infallsvinklar, allt för att ge dig ett bredare perspektiv på det som händer både på yogamattan och utanför – genom yogan.

Läs mer här >

Yoga och Safariresa samt Zanzibar hösten 2021

Kom med på en oförglömlig Yogaresa hösten 2021!

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >