Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Petri Räisänen 9-11 oktober 2020

Jag är så glad och stolt över att Petri Räisänen kommer till oss på Yoga By. Kom och ta del av hans lugn, långa erfarenhet och fantastiska justeringar.
Denna helg passar alla som har viss erfarenhet av mysore. Är du inte riktigt bekant med mysore ännu så har du dels möjlighet till att komma igång med den mysorepraktik under det kommande året, och dels så erbjuder Petri även en ledd klass under hans helg hos oss.

Läs mer här >

Kundaliniyoga hösten 2019

75 minuters kundalini yogaklass med avslutande meditation.

Läs mer här >

Fördjupningskurs 7 tillfällen

Vill du förkovra dig i din Yoga under kommande vinterhalvår?

Perfekt! Vi bjuder in dig till sju lördagar i höst och vinter – där det är fokus på din yoga och din praktik.

Vad gör yogan med din kropp, ditt psyke, din själ, dina nerver? Vad är det som händer när du ställer dig på mattan? Du har säkert känt att något sker. Vi vill ge dig en djupare insikt i detta. Vi kommer att praktisera yoga, prata anatomi, prata filosofi och vi kommer att utforska yogan ur flera olika infallsvinklar, allt för att ge dig ett bredare perspektiv på det som händer både på yogamattan och utanför – genom yogan.

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >