Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

20/9-22/9 ‐ Yogaretreat i skärgården 20-22 september

För fjärde året åker vi till Idöborg i höst

Denna helg är fylld med yoga, tid för vila, och hälsosam mat i vacker skärgårdsmiljö. Här får du möjlighet att fylla på med ny energi och både komma igång samt fördjupa din yogapraktik.

Läs mer här >

Kundaliniyoga hösten 2019

75 minuters kundalini yogaklass med avslutande meditation.

Läs mer här >

Fördjupningskurs 7 tillfällen

Vill du förkovra dig i din Yoga under kommande vinterhalvår?

Perfekt! Vi bjuder in dig till sju lördagar i höst och vinter – där det är fokus på din yoga och din praktik.

Vad gör yogan med din kropp, ditt psyke, din själ, dina nerver? Vad är det som händer när du ställer dig på mattan? Du har säkert känt att något sker. Vi vill ge dig en djupare insikt i detta. Vi kommer att praktisera yoga, prata anatomi, prata filosofi och vi kommer att utforska yogan ur flera olika infallsvinklar, allt för att ge dig ett bredare perspektiv på det som händer både på yogamattan och utanför – genom yogan.

Läs mer här >

13/10 ‐ Mysore samt teknikworkshop med Gittan Hendele

Varmt välkommen till denna mysore workshop med Gittan Hendele som var en av de första att undervisa i ashtangayoga i Stockholm.

Läs mer här >

Zanzibar 2019

Kom med på en oförglömlig Yogaresa till ljuvlig Zanzibar hösten 2019!

Läs mer här >

20/10 ‐ Klangmeditation med Maria Andersson

Klangmeditation – En snabb väg till djup avslappning

Välkommen att prova klangmeditaion med Maria Andersson. Tonerna från de Tibetanska- och kristallklangskålarna kan hjälpa dig till en djup vilsam meditation där du får släppa på spänningar och stress.
Vi gör några lugnande yogaövningar och praktiserar medvetenhet på andningen och kroppen. Därefter ligger du ner och vilar medan vibrationerna från klangskålarna omsluter dig.

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >

5/11-7/11 ‐ Mysore och workshop med Maria Boox

Dags för Marias mysoredagar på Yoga By. Under tre dagar har du möjlighet att träffa Maria och ta del av hennes långa erfarenhet.

Läs mer här >