Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Information gällande rådande läge

Yoga By är inte bara en plats där vi utövar yoga utifrån det fysiska perspektivet. Det är också en plats för möten, känslor och samtal. För en del av er också en plats där ni får landa och tanka energi. Vi uppdaterar all info utifrån rådande läge. Du hittar gällande regler och rutiner under fliken ”Aktuellt”

Tillsammans tar vi oss igenom detta. Och stort tack till alla er som stöttar min lilla verksamhet och hjälper Yoga By att fortsätta finnas i tuffare tider <3

Med värme

// Sonja

1/1-30/5 ‐ Fördjupningskurs online

Det här är kursen för dig som är intresserad av att lära dig mer om yoga. 

”If there is a will there is a way” –  är mitt motto sedan pandemin kom in i våra liv. Kanske är det just nu vi ska tillfället i akt att inte stressa vidare i gamla mönster som inte gynnar oss. Kanske är det just nu det är dags att fördjupa oss inom det som vi gillar. Jag har tidigare haft fördjupnings och läsårskurskurser, och har nu skapat ett upplägg som gör det möjligt att, trots rådande läge lära, gå en yogakurs.

Vi kommer att gå igenom olika delar som är viktiga inom yogan. Under kursen kommer du att få lära dig om Yoga sutras, om filosofi men även om vetenskap och forskning kring yogan samt anatomi och teknik. För att göra det så personlig som möjligt och anpassa kursen efter dig så ingår även 4 tillfällen med personliga möten (går att förlägga via zoom vid behov) . 

Läs mer här >

Intensivkurs ashtangayoga - fortsättning 6 veckor nytt startdatum

Fördjupa din praktik och hitta tillbaka till regelbundenheten och till din yoga.

Vi fortsätter våran intensivkurs efter ett kortare avbrott. Vi ses, som vanligt, två gånger i veckan på måndagar kl 20.15 samt onsdagar 18.00. Den här kursens primära syfte är att få tillbaka regelbundenheten samt att du ska känna dig trygg och bekväm i ashtangayogan.

Läs mer här >

24/1 ‐ Basförståelse kring anatomi med naprapat Rebecca Carlowitz - Nytt datum!

Är du intresserad av att lära dig mer om kroppen? Om uppbyggnaden, anatomin och hur allt hänger ihop? Då är detta föreläsningen för dig.

Läs mer här >

Yoga Bys virtuella yogashala

Välkommen till Yoga Bys virtuella yogashala

Just nu nu befinner vi oss i en period där allt är lite uppoch ned. Jag tror starkt att vi behöver fortsätta att umgås, att röra på oss och att ha ett sammanhang. Tyvärr går detta inte IRL just nu, så därför förlägger vi våran kära shala online just nu.

Läs mer här >

20/8 ‐ Petri Räisänen 20-22/8 2021

Jag välkomnar Petri tillbaka till Yoga By i augusti 2021.

Detaljerat schema och priser kommer inom kort.

För att preliminärboka din plats så maila mig på sonja@yogaby.se

Läs mer här >

Uppdatering med anledning av Covid -19 20201117

Kära yogavänner.

Det händer mycket runt omkring oss just nu. Jag har sedan igår suttit och övervägt hur jag ska förhålla mig till de nyaste rekommendationerna och vädjan från myndigheter.

Läs mer här >

Yoga och Safariresa samt Zanzibar hösten 2021

Kom med på en oförglömlig Yogaresa hösten 2021!

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >