Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Information gällande rådande läge

Yoga By är inte bara en plats där vi utövar yoga utifrån det fysiska perspektivet. Det är också en plats för möten, känslor och samtal. För en del av er också en plats där ni får landa och tanka energi. Så länge vi får och har möjlighet kommer vi därför att hålla öppet även under Corona tider.

Yogan hjälper oss att stärka oss både mental och fysiskt, så är du frisk så kom gärna och yoga! Vi håller rent och utökar våra städrutiner. Ta gärna med dig egen matta, bolster eller filt. Och tvätta händerna noggrant med tvål och vatten när du kommer till shalan. Om du har minsta förkylning, hosta, allergi eller känner dig trött och hängig ber vi dig dock att stanna hemma. 

Tillsammans tar vi oss igenom detta. Och stort tack till alla er som stöttar min lilla verksamhet och hjälper Yoga By att fortsätta finnas i tuffare tider <3

Med värme

// Sonja

Mindfullnesskurs - Här & Nu

Vill du ge dig själv en gåva? Vill du utforska hur mindfulnessträning kan påverka din vardag och din livskvalitet? Behöver du ett verktyg att hantera stress och oro samt lära dig lyssna till dina behov? Eller vill du stärka fokus och koncentrationsförmåga samt öka lugn och medvetenhet för klokare val i livet?

Läs mer här >

Lär dig ashtangayoga i höst - 8 veckors intensivkurs

Vill du komma igång och lära dig något nytt från grunden?
Då är detta perfekt kurs för dig. Den passar alla nivåer, men framförallt dig som är intresserad av att lära dig lite mer på djupet, och kanske har en tanke att fortsätta yoga även efter avslutad kurs.

Läs mer här >

Ashtangayoga nybörjarkurs

Denna kurs är för dig som aldrig tränat Ashtangayoga tidigare, eller har lite erfarenhet. Vi kommer att gå igenom andningen och solhälsningarna och under kursens gång kommer du få lära dig alla stående positioner. Tanken är att du ska kunna ordningen på solhälsningarna och de första stående positionerna när kursen avslutas.

Läs mer här >

Petri Räisänen 18-20 september 2020 (nytt datum)

Jag är så glad och stolt över att Petri Räisänen kommer till oss på Yoga By. Kom och ta del av hans lugn, långa erfarenhet och fantastiska justeringar.
Denna helg passar alla som har viss erfarenhet av mysore. Är du inte riktigt bekant med mysore ännu så har du dels möjlighet till att komma igång med den mysorepraktik under det kommande året, och dels så erbjuder Petri även en ledd klass under hans helg hos oss.

Läs mer här >

Yoga och Safariresa samt Zanzibar hösten 2021

Kom med på en oförglömlig Yogaresa hösten 2021!

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >