Yoga Online

Du kan ladda ner nedanstående klasser och gå dom när dom passar dig, och hur många gånger du vill.

Yoga för alla – 45 minuter

Längtar du efter att ha tid för att yoga hemma och vill ha lite inspiration? Jag har skapat den här klassen så att den ska passa alla nivåer. Vi jobbar mjukt och ger oss tid för att öppna upp hela kroppen. Till klassen behöver du en matta, och 45 minuter av din tid. Lycka till […]

Läs mer här >

Morgonyoga 35 minuter

Bästa sättet att starta dagen! Ta dig tid i 35 minuter och väck upp kropp och sinne. I denna klass börjar vi lugnt i sittande, för att så småningom ta oss upp till stående och avslutar sedan med en tid i stillhet. Klassen passar alla nivåer Videon kostar 99:- och du får tillgång till den […]

Läs mer här >

Ashtangayoga 45 minuter

En ledd ashtangayogaklass, bestående av de stående rörelserna samt de asvlutande. Videon kostar 99:- och du får tillgång till den i 12 månader.

Läs mer här >

Ashtangayoga rörelse för rörelse

Här hittar du alla rörelser i ashtangayogans första serie. Carola och Sonja går igenom rörelse för rörelse i korta klipp.

Läs mer här >

Kortare yogasekvenser

Ibland kanske man inte har tid eller ork för en längre yogaklass. Då är en kortare stund på mattan bättre än ingen alls. Här hittar du lite kortare sekvenser som du kan göra när tiden tryter eller till en del i din dagliga morgonrutin.

Läs mer här >