Behandlingar

Yogamassage

Yogamassage är en form av ayurvedisk massage som är utvecklad av Kusum Modak, verksam i Indien. Yogamassage är som en slags rundresa i kroppen som visar var vi har spänningar och lär oss att lösa upp dem. Massage, stretching och andning kombineras, det balanserar kroppen och hjälper den att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet.

Läs mer här >

Personlig träning - PT yoga

Genom att jobba en och en kan man anpassa yogapraktiken efter just dina förutsättningar. Du kanske vill finslipa eller gå in mer i detalj på vad du ska tänka på. Eller du kanske är nybörjare och vill ha en bra grund att komma igång med.

Läs mer här >

IR bastu

Välkommen att njuta av IR bastu på Yoga By
Här hittar du mer information kring bastun och hur du bokar

Läs mer här >

Samtal - Inriktning på coaching

Kanske finns det något i dig som gnager. Något du vill ha hjälp att belysa eller sätta ord på. Kanske längtar du efter något och behöver guidning i hur du tar dig vidare. Kanske upplever du en sorg eller saknad eller känner att du tappat bort dig själv. Ingenting är för stort eller för litet.

Läs mer här >

Reiki

Reiki är en healingmetod. Rei betyder universell och Ki betyder livskraft. Den är djupt vilande och läkande som går ut på att flytta/rikta om energierna i kroppen och dess energifält så att kroppens egna självläkningsförmåga balanseras. Se det som en reset för hela systemet.

Läs mer här >