Kurser

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra klippkort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår.

Yinyogakurs - Tema: vårens energier

Vi går våren till mötes!

Ljuset och värmen kommer sakteligen tillbaka. Det kan betyda att du känner dig mer energisk, men det kan också betyda att du faller in i en vårtrötthet. ”Att göra listan” kan växa sig större än du orkar med.

Genom Yin yogans lugna, men effektfulla rörelser kommer vi att väcka i gång flödet i kroppen och ge kroppen och sinnet ny energi genom vila och återhämtning. ”Stillness is where creativity and solutions to the problems are found” – Eckhart Tolle

Läs mer här >

Ashtangayoga 1&2

Börja med yoga på den här terminskursen för nybörjare som löper 1 gång/vecka under 7 veckor. Här får du lära dig ashtangayogans grunder, dvs dynamisk yoga där vi jobbar med balansen mellan styrka och rörlighet. Vi kommer bl a att gå igenom solhälsningen, några stående och ett par avstående ställningar.

Läs mer här >

Nyhet - Lugn yoga

Tempot kan ibland vara ganska högt. Omvärlden ställer krav och allt som händer runt omkring oss kan orsaka en viss känsla av stress eller oro.

Upplever du att det är mycket i vardagen, att du har massor av krav, pressat schema, slut på energi etc då kan en lugnare yogaform med fokus på nedvarvning och lugn och ro passa.

Läs mer här >

Ashtangayoga 2&3

Ashtanga steg 2&3 är en terminskurs som passar dig som gått grundkurs intro steg 1 tidigare (veckokurs eller helg). Bäst för dig är om du får in en regelbundenhet och går hela kursen, men du kan även droppa in i mån av plats.

Vi ses måndagae och får igång en regelbundenhet i vår yoga. Ashtangayoga är en något mer dynamisk form av yoga men det handlar aldrig om prestation eller att pressa sig in i något, utan vi utgår från traditionen om att var och en jobbar utifrån sina egna förutsättningar.

Läs mer här >