Kurser

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra klippkort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår.

Mjukstart till Ashtanga 10 ggr

Perfekt kurs för dig som vill börja med yoga på ett mjukt sätt, men ändå vill ha lite flöde. Under denna kurs får du tid och möjlighet att landa in i kroppen, andningen och sammanhanget. Vi får tid till att mjuka upp, jobba med lätt flöde och tar oss även tid att stanna i vissa rörelser.

Läs mer här >

Yoga med Sonja online

Vill du ha en egen yogalärare direkt i mobilen?

Nu har jag äntligen skapat en plattform för dig som vill börja med yoga med kanske inte hinner eller har möjlighet att komma till shalan.

Läs mer här >

Hatha/ Vinyasa Flow - kurs 8ggr

Välkommen till en härlig mix av olika yogarörelser.

Vi anpassar klasserna efter gruppens sammansättning och försöker att jobba i ett mjukt flöde där  andning och rörelser får flöda mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har mer mjukhet i fokus.

Läs mer här >

Lugn yoga - kurs 14ggr

Tempot kan ibland vara ganska högt. Omvärlden ställer krav och allt som händer runt omkring oss kan orsaka en viss känsla av stress eller oro.

Upplever du att det är mycket i vardagen, att du har massor av krav, pressat schema, slut på energi etc då kan en lugnare yogaform med fokus på nedvarvning och lugn och ro passa.

Läs mer här >

Yinyogakurs i höst- 14ggr

Varmt välkommen till denna yinyogakurs.

Yinyoga är en lugn yogaform där vi med hjälp av bolster, filt, yogablocks mm. landar i sittande eller liggande positioner. Mellan varje position stannar vi till i mellanrummet för att landa i känslan efter positionen.

Läs mer här >