Kurser

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra klippkort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår.

Yogafilosofi Online

Svadhyaya –  kan översättas till ”self study and the study of the self”

Svadhyaya är ett begrepp inom yogafilsosofin, och en del av våra sk Niyamas. Detta begrepp har legat till grund för de kurser som jag har skapat. När du går kursen så gör du det i egen takt.

Läs mer här >

Ashtanga one-to-one, 3ggr

Lär dig Ashtangayoga utifrån där just du är på det sättet som passar just dig.

Vi är alla olika och meningen är att yogan ska anpassas individuellt utifrån varje persons unika behov. Det traditionella sättet att utöva Ashtagayoga på är det vi kallar Mysorestyle eller self practice. Det innebär att du praktiserar tillsammans med andra elever i en grupp men utifrån din egen andning och takt. Med hjälp av läraren får du lära dig ordningen på positionerna och du får stöd när du behöver lite guidning.

Läs mer här >

Yinyogakurs - Tema: Fascia 8ggr

Fascia är ett sammanhängande, dynamisk, stark, men också elastisk och rörlig nätverk av bindväv som omsluter allt i våra kroppar.

Fascia har ett flöde av energi som kopplar samman, ger näring och rensar ur det som inte gynnar oss. Fascia tar emot och avlastar tryck och allt vi gör påverkar vår Fascia. På den här kursen yogar vi från Fascia perspektiv och du får större förståelse för vad Fascia är.

Läs mer här >

Ashtangayoga 1&2

Börja med yoga på den här terminskursen för nybörjare som löper 1 gång/vecka under 7 veckor. Här får du lära dig ashtangayogans grunder, dvs dynamisk yoga där vi jobbar med balansen mellan styrka och rörlighet. Vi kommer bl a att gå igenom solhälsningen, några stående och ett par avstående ställningar.

Läs mer här >

Lugn yoga - kurs 4ggr

Tempot kan ibland vara ganska högt. Omvärlden ställer krav och allt som händer runt omkring oss kan orsaka en viss känsla av stress eller oro.

Upplever du att det är mycket i vardagen, att du har massor av krav, pressat schema, slut på energi etc då kan en lugnare yogaform med fokus på nedvarvning och lugn och ro passa.

Läs mer här >

Ashtangayoga 2&3

Ashtanga steg 2&3 är en terminskurs som passar dig som gått grundkurs intro steg 1 tidigare (veckokurs eller helg). Bäst för dig är om du får in en regelbundenhet och går hela kursen, men du kan även droppa in i mån av plats.

Vi ses måndagae och får igång en regelbundenhet i vår yoga. Ashtangayoga är en något mer dynamisk form av yoga men det handlar aldrig om prestation eller att pressa sig in i något, utan vi utgår från traditionen om att var och en jobbar utifrån sina egna förutsättningar.

Läs mer här >