< Tillbaka

Basförståelse kring anatomi med naprapat Rebecca Carlowitz – fredag 18/3

Är du intresserad av att lära dig mer om kroppen? Om uppbyggnaden, anatomin och hur allt hänger ihop? Då är detta föreläsningen för dig.

Du kan vara erfaren eller nybörjare, Rebecca Carlowitz, som håller denna föreläsning, guidar dig in i anatomins värld på ett härligt sätt. Rebecca är leg. naprapat, anatomilärare och yogalärare. Hon har en lång och bred erfarenhet och en del av er kanske har träffat henne på Yoga By tidigare.

När basförståelsen finns och kan sättas i förbindelse med hur man ser kroppen framför sig och förstå hur allt hänger ihop – först då kan man se hur varenda liten del hänger ihop och i sin tur påverkar helheten. Den primära anatomikunskapen handlar allra mest om att träna upp sin blick. Att kunna definiera vilka muskler och kroppsdelar som ska talas till för att hitta mer öppenhet, avspänning och balans, genom hela kroppens struktur. Vad gör en muskel? Vad är och vad gör bindväven? Hur är skelettets delar placerade i relation till varandra, och hur fungerar en led? Genom att förstå delarna kan man lättare påverka helheten.

 

Vi ses fredag 18/3  10.00 – ca 12.00

Pris: 500:-

 

Du bokar din plats här: Boka tid

 

Varmt välkomna!

 

Tider:
2022-03-18   10:00 - 12:00
Plats:
Yoga By, Troxhammar Butiksby