Kurser

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra klippkort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår.

Ashtangayoga för alla -kurs 8ggr

Det här är kursen för dig som är ny, för dig som yogat lite innan eller för dig som yogat en del.

Vi ses 8 torsdagar och får igång en regelbundenhet i vår yoga. Ashtangayoga är en något mer dynamisk form av yoga men det handlar aldrig om prestation eller att pressa sig in i något, utan vi utgår från traditionen om att var och en jobbar utifrån sina egna förutsättningar.

Läs mer här >

Kurs i MediYoga - Mot stress 10 ggr

Kursen för dig som behöver återhämtning på djupet, sänka din stressnivå och vill komma åt din energi och skärpa.
Med hjälp av andningstekniker, mjuka stärkande rörelser, djupavslappning och meditationer kommer vi att fokusera på aktiv återhämtning,  att stilla sinnet och på att fördjupa kontakten med kroppen.

Läs mer här >

Ryttaryoga - 4 tillfällen

Höj din medvetenhet och närvaro, stärk och mjuka upp din kropp.

Alla behöver såklart yoga, men ibland är det extra bra att förmedla yogan så att du kan använda dig av den i specifika sammanhang, som tex i sadeln.

Läs mer här >

Yinyogakurs - tema närvaro 10ggr

Yinyoga är en lugn yogaform där vi med hjälp av bolster, filt, yogablocks mm. landar i sittande eller liggande positioner. Mellan varje position stannar vi till i mellanrummet för att landa i känslan efter positionen. Den här kursen passar speciellt bra för dig som inte har provat på yoga innan.

Läs mer här >

Introduktion till Ashtangayoga - 4ggr under hösten

Vill du komma igång och lära dig något nytt?

Då är du varmt välkommen att komma med på denna introduktionskurs. Vi ses fyra söndagar för att  få en liten inblick i  ashtangayogan. Vi kommer att lära oss rörelser, prata teknik samt förklara lite yogafilosofi.

Kursen passar alla nivåer, framförallt dig som är ny till yoga.

Läs mer här >