Kurser

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra klippkort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår.

Ryttaryoga - 4 tillfällen

Höj din medvetenhet och närvaro, stärk och mjuka upp din kropp.

Alla behöver såklart yoga, men ibland är det extra bra att förmedla yogan så att du kan använda dig av den i specifika sammanhang, som tex i sadeln.

Läs mer här >

Ashtangayoga fortsättning - 10ggr

Denna kurs är för dig som gått en ashtangayoga nivå 1 eller liknande tidigare, och vill lära dig mer. Vi kommer att lägga till fler rörelser och jobba mer med flöde. Tanken är att du kan börja lära dig komma ihåg ordningen på en del av sekvensen, så att det blir lättare att kunna gör den i egen takt, sk mysore style.

Läs mer här >

Fördjupningskurs VT 2022

Har du ashtangayogat ett tag, vill du lära dig mer? 
Det här är kursen som ger dig möjlighet att fördjupa din praktik och lära dig mer om justeringsteknik.

Vi kommer grundligt att gå igenom våra asanas och lära oss teknik och linjering. Du kommer att få lära dig hands om adjustments, både för din egen skull och för att så småningom eventuellt kunna hjälpa andra.

Läs mer här >

Yinyogakurs - tema närvaro 10ggr

Yinyoga är en lugn yogaform där vi med hjälp av bolster, filt, yogablocks mm. landar i sittande eller liggande positioner. Mellan varje position stannar vi till i mellanrummet för att landa i känslan efter positionen. Den här kursen passar speciellt bra för dig som inte har provat på yoga innan.

Läs mer här >

Lär dig Ashtangayoga i vår - Nybörjarkurs

Vill du komma igång och lära dig något nytt från grunden?

En spännande kurs där vi under 6 veckor kommer vi att ses en gång i veckan och lära oss ashtangayoga från grunden. Vi kommer att lära oss rörelser, prata teknik samt förklara lite yogafilosofi.

Läs mer här >

Hathayoga - kurs för alla nivåer 10ggr

Hathayoga är en fysisk yogaform som utövas i ett lugnare tempo. Positionerna hålls lite längre än i många mer flödande former av yoga. Vi kommer under våra tillfällen att fokusera på olika områden i kroppen och både mjuka upp och stärka upp. Kursen passar alla, oavsett erfarenhet.

Läs mer här >

Ashtangayoga på djupet - kurs 10ggr

Den här kursen är för dig som vill dedikera dig till 10 veckors yoga, och kanske mer efter det. Kursen passar dig som har provat yoga lite tidigare och är intresserad av att få en fördjupad förståelse av yogan, både fysiskt och filosofiskt.

Läs mer här >