Yoga By Maria

Maria Forslund

Jag brinner för att få människor att bli den bästa versionen av sig själva både på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt plan. Det gör jag genom att erbjuda samtal, coaching, andning, yoga, meditation och reiki. Genom de verktygen finns det som guidar dig till ett liv där du är mer sams med dig själv. Ett liv där både rörelse och stillhet finns med. För vi behöver hitta balansen i det. Balansen hittar vi genom att utforska de vi är, det vi behöver och det vi drivs av. Det kommer jag att guida dig i under den tiden vi ses, oavsett hur vi ses. På vilket sätt kommer vi tillsammans fram till.

Jag är utbildad inom psykosyntes (sedan 2009)som är en utvecklingspsykologi som alltid ser till potential och möjligheter. 

Jag har jobbat som yogalärare sedan 2012 och undervisar inom både fysisk (ashtangayoga och hathayoga) samt mer lugn (yinyoga, restorative) yoga. Till det har jag utbildningar inom meditation och andning (pranayama).

Jag är också Reiki Master. Reiki är en healingmetod som är djupt vilsam och läkande och som boostar kroppen att balansera sitt energisystem

Du hittar mer info om Maria här: https://www.stillatankar.com/