Ashtangayoga 2&3

Ashtanga steg 2&3 är en terminskurs som passar dig som gått grundkurs intro steg 1 tidigare (veckokurs eller helg). Bäst för dig är om du får in en regelbundenhet och går hela kursen, men du kan även droppa in i mån av plats.

 

Här fördjupar vi oss i och går igenom fler av den första seriens sittande ställningar och vi gör lite mer av avslutningssekvensen. Nu får du också börja andas & räkna i egen takt och arbeta mer självständigt i vissa moment.  Ashtangayoga är en något mer dynamisk form av yoga men det handlar aldrig om prestation eller att pressa sig in i något, utan vi utgår från traditionen om att var och en jobbar utifrån sina egna förutsättningar.

 

På Yoga By har vi lång erfarenhet av ashtangayoga och jobbar med alla nivåer, allt från nybörjare till mer erfarna. Vi vill erbjuda dig en lugn och inspirerande plats där du är välkommen precis som du är.

 

Ingen Ashtanga 2&3 i början av året. Du är varmt välkommen på Onsdagar kl 18.30 på Ashtanga (1&)2 som är mer likt en nivå 2   mer info HÄR

 

Ny Kursstart:

Pris:

Lärare: Sonja Lindh Masajada

 

Du bokar din plats här: Boka tid

 

Varmt välkomna!