Yogaresa till Zanzibar hösten/vintern 2024

 

Upplev paradisön Zanzibar tillsammans med andra yogisar

 

I samarbete med The African Safari Company erbjuder vi en fantastisk resa till en magisk plats!

Stränderna är några av de vackraste jag upplevt och hotellet erbjuder härligt boende och fantastisk mat. Det finns även tillgång till Spa och diverse behandlingar om man skulle vilja det. Det finns möjlighet till snorkling, dykning och andra vattenaktiviteter.

Utöver att få uppleva Zanzibar kommer vi såklart också att yoga.

 

 

Yoga och lärare:

Varje morgon kommer att inledas med yoga. Yogan vi utövar är Ashtangayoga, som är en dynamisk och flödande yogaform. Det är en praktik som passar alla och kan anpassas efter vart du befinner dig just nu. Vi kommer att ha både mysore och ledd klass varje morgon, så att du kan välja vilken klass som passar dig bäst. Är du osäker så hjälper jag dig att välja den klassen som passar bäst.

Utöver morgonklasserna kommer vi även att ses 5 eftermiddagar för att utforska andra aspekter av yogapraktiken. Vi kommer att utöva yinyoga, en lugnare och mer avslappnad form. Vi kommer att utforska delar av yogafilosofi, pranayama (andningsövningar) och meditation för att få en helhetsupplevelse.

Yogan leds av mig, Sonja Lindh Masajada.

 

 

Program och schema:

Preliminärt schema (kan komma att ändras på grund av lokala omständigheter eller gruppens önskemål):

6.00-7.45 Mysore

8.00-9.15 Ledd Ashtanga

8.00-10.00 Frukost och därefter fri tid 16.30-18.30 Yoga (fem eftermiddagar)

19.30 Middag

Vi kommer att ha tid för några olika utflykter för de som är intresserade. Vi kan bla åka till den närliggande byn och besöka skolan, göra en halvdags snorkelutflykt, åka till naturreservatet, Vid intresse brukar vi även kunna åka till Stonetown och besöka Prison Island. Du kan välja att göra utflykter tillsammans med gruppen eller självklart även på egen hand.

 

Boende och mat:

Vi bor i deluxe rum på fantastiska Breezes Beach Club & Spa Detta är ett vackert, smakfullt inrett hotell med avkopplande atmosfär och personlig service. Hotellet ligger längs stranden vid Zanzibars sydöstra kust.

Du kan koppla av i en solstol i skuggan under en palm eller vid poolen. I hotellets huvudrestaurang serveras utsöka måltider från buffé eller meny. I resan ingår halvpension, dvs frukostbuffe samt middag. På hotellet finns också flera andra inbjudande à la carte- restauranger med olika inriktningar, där man kan äta sin lunch.

 

 

Datum

 

♥ Retreatstart 30/10 Retreatslut 7/11 (8 nätter)

 

I paketet ingår:

– Boende i fantastiska deluxe rum, del i dubbelrum 8 nätter

– Underbar frukost och middag alla dagar

– Yoga, 7 morgnar och 5 eftermiddagar

– Transfer

 

Ingår ej i resan:

– Flyg *

-Luncher och dryck

– Andra utflykter och aktiviteter

– Visum

 

*Flyg: Denna resa görs i samarbete med en resebyrå får du självklart hjälp med att boka ditt flyg så att du får en så smidig upplevelse som möjligt. Flygpriserna varierar beroende på vilket bolag du väljer att resa med samt när du bokar. Du kan självklart även välja att ordna eget med eget flyg.

 

Priser:

För 8 nätter:

Inklusive allt ovan 21.100 per person i del i dubbelrum

Enkelrumstillägg 4500:-

För medföljande ”ickeyogi” är priset 19.100:-

 

För att boka

eller för mer info hör av dig till info@yogaby.se.

Du kan läsa ännu lite mer om resan här: Yogaresa till Zanzibar hösten 2024 o docx

 

 

Då vi samarbetar med The African Safari Company* kan du även kombinera denna resa med en safariupplevelse i Tanzania eller Kenya.

*Allmänna resevillkor för paketresor hittar du på African Safari Companys hemsida