< Tillbaka

Yoga By <3 Mysore style

Att lära sig en sekvens som du alltid har med dig. En sekvens du kan göra oavsett vart du är, oavsett vem du är. En sekvens som hjälper oss in i andningen, in i kroppen, i medvetandet, i nuet. En sekvens som läker och samtidigt utmanar.
.
Mysore style, anpassat efter individen, en tradition och ett sätt att lära och praktisera Ashtangayoga. En tradition från staden Mysore i Indien.
.
Det här är något av det bästa jag vet, något av det finaste jag vet, något jag älskar. Jag lär mig av mina lärare på det sättet och jag lär vidare på samma sätt.
.
Ingenting kommer av sig självt och det finns inga quickfix. Det kräver en viss diciplin och en viss dedikering. Men det du ger yogan får du igen tusenfalt på så många olika plan 💜
.
Vill du lära dig? Jag hjälper dig.  Klicka HÄR för att läsa mer

 

Med värme

 

// Sonja

 

 

 

Det traditionella sätter att utöva Ashtangayoga är på det som kallas Mysorestyle eller self practice. Det innebär att du praktiserar tillsammans med andra elever i en grupp men utifrån din egen andning och takt. Vi är alla olika och meningen är att yogan ska anpassas individuellt utifrån varje persons unika behov. Med hjälp av läraren får du lära dig ordningen på positionerna och du får stöd när du behöver lite guidning. När du är redo lägger läraren till nya positioner allt eftersom och uppmuntrar dig till att gå vidare.