Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Information gällande rådande läge

Yoga By är inte bara en plats där vi utövar yoga utifrån det fysiska perspektivet. Det är också en plats för möten, känslor och samtal. För en del av er också en plats där ni får landa och tanka energi. Vi uppdaterar all info utifrån rådande läge. Du hittar gällande regler och rutiner under fliken ”Aktuellt”

Tillsammans tar vi oss igenom detta. Och stort tack till alla er som stöttar min lilla verksamhet och hjälper Yoga By att fortsätta finnas i tuffare tider <3

Med värme

// Sonja

Höstens kursstarter!

Vi ser fram emot en härlig höst tillsammans på Yoga By.

Vi som jobbar här har lång erfarenhet av yoga och jobbar med alla nivåer, allt från nybörjare till mer erfarna. Vi vill erbjuda dig en lugn och inspirerande plats där du är välkommen precis som du är.

 

Fördelarna med att boka in sig på en kurs är många! När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång. 

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår.

 

Höstens kursstarter hittar du här:

 

Måndagar 18:30-20:15 Ashtangayoga nivå 2, 10 ggr 2000:- , start 22/8

Passar dig som vill komma in lite mer i Ashtangayogans flöde och kanske har yogat lite tidigare.

 

Tisdagar 18:30-20:00 Yinyoga tema närvaro, alla nivåer, 10 ggr 1900:-, start 23/8

Passar dig som vill ta dig tid till paus och återhämtning. Vi ger oss tid till att landa i det som är, öva på  acceptans och känna lugnet.

 

Onsdagar 18:00-19:00 Mediyoga tema återhämtning på djupet, alla nivåer, 10ggr 1900:-, start 24/8

Passar dig som behöver lugn och återhämtning, passar alla oavsett tidigare erfarenhet.

 

Torsdagar 18:30-20:00 Ashtangayoga alla nivåer, 8ggr 1520:-, start 25/8

Det här är kursen för dig som är ny, för dig som yogat lite innan eller för dig som yogat en del. Vi ses 8 torsdagar och får igång en regelbundenhet i vår yoga.

 

 

Söndagar 10:15-11:30 Introduktion till Ashtangayoga, 4ggr, 800:-, start 21/8 

Perfekt start på hösten och på din yoga.Under fyra tillfällen kommer vi få en liten inblick i  ashtangayogan. Vi kommer att lära oss rörelser, prata teknik samt förklara lite yogafilosofi. Utmärkt att kombinera med någon av våra andra kurser.

15:30-17:00 Ryttaryoga, alla nivåer, 4ggr 900:-, start 4/9

Höj din medvetenhet och närvaro, stärk och mjuka upp din kropp. Alla behöver såklart yoga, men ibland är det extra bra att förmedla yogan så att du kan använda dig av den i specifika sammanhang, som tex i sadeln.

 

 

 

 

 

 

 

Du kan även välja att köpa terminskort, som ger dig tillgång till alla höstens klasser (mer info hittar du här), eller klippkort om du vill hoppa in på lite olika klasser.

 

 

Yogamassage

Yogamassage är en form av ayurvedisk massage som är utvecklad av Kusum Modak, verksam i Indien. Yogamassage är som en slags rundresa i kroppen som visar var vi har spänningar och lär oss att lösa upp dem. Massage, stretching och andning kombineras, det balanserar kroppen och hjälper den att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet.

Läs mer här >

Terminskort, klippkort eller kurskort?

Beroende på hur mycket du vill komma och yoga erbjuder vi olika kort.

Läs mer här >