Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Information gällande rådande läge

Yoga By är inte bara en plats där vi utövar yoga utifrån det fysiska perspektivet. Det är också en plats för möten, känslor och samtal. För en del av er också en plats där ni får landa och tanka energi. Vi uppdaterar all info utifrån rådande läge. Du hittar gällande regler och rutiner under fliken ”Aktuellt”

Tillsammans tar vi oss igenom detta. Och stort tack till alla er som stöttar min lilla verksamhet och hjälper Yoga By att fortsätta finnas i tuffare tider <3

Med värme

// Sonja

Reiki

Reiki är den universella kraften som omger oss alla. Det är en mjuk men kraftfull healingmetod som flyttar och fördelar energi, löser upp blockeringar, lindrar stress och oro, hjälper vid sömnsvårigheter samt bringar klarhet i olika situationer och relationer.

Läs mer här >

Maria Forslund + Yoga By = Nystart

Den lilla röda ladan på min grannö har haft en särskild plats i mitt hjärta sedan den kom in i mitt liv för mer än fem år sen. Kanske har du mött mig som ashtangi där, på en matta bredvid dig. Kanske har jag guidat dig i pranayama, hatha eller hållt dig genom ett tyst retreat.
Eller så har vi mötts där i de där stolarna, för shalan är också utmärkt som samtalsrum
Oavsett vad så kan du få träffa mig så igen och så mycket mer
För med start nästa vecka är jag back in business igen, fullt ut. Och den här gången tar jag även med mig min behandlingsbänk för att kunna dela reiki

Läs mer här >

20/8 ‐ Petri Räisänen 20-22/8 2021

Jag välkomnar Petri tillbaka till Yoga By i augusti 2021.

Detaljerat schema och priser kommer inom kort.

För att preliminärboka din plats så maila mig på sonja@yogaby.se

Läs mer här >

New beginning - Nybörjarkurs i yoga - start 5 maj

Dags för en nystart!

Kom och yoga med oss under sex veckor. Under dessa onsdagar kommer du få möjlighet att prova på lite olika yogaformer så att du förhoppningsvis hittar en form och en stil som känns bäst för dig. Efter kursen kommer du ha lättare att välja vilken yogaform du vill fortsätta med.

Läs mer här >

Nytt bokningssystem

För att kunna hålla de avstånd som krävs har vi ett maxantal på varje klass.

Tidigare har du kunnat komma spontant på våra klasser, men den senaste tiden har du behövt boka din plats. Nu har vi gjort det ännu enklare.
 

Läs mer här >

Nyhet - Led full primary 1gång/månad

Nu lägger vi äntligen till en led full primary varje månad.

Du behöver inte göra eller ha gjort hela första serien tidigare utan kan vara med ändå. Du gör så långt du är bekväm att göra och kan sedan väntar du in till de avslutande positionerna.

Läs mer här >

Lär dig ashtangayoga i vår - 7ggr

Vill du komma igång och lära dig något nytt?

Under 7 veckor kommer vi att ses  och lära oss ashtangayoga.

Denna kurs passar dig som aldrig yogat eller är ganska nybekant med denna yogaform.  Vi kommer att gå igenom rörelserna och andningen och under kursens gång kommer du att lära dig den delar av den specifika sekvensen som vi jobbar med i ashtangayoga.

Läs mer här >

Yoga Bys virtuella yogashala

Välkommen till Yoga Bys virtuella yogashala

Just nu nu befinner vi oss i en period där allt är lite uppoch ned. Jag tror starkt att vi behöver fortsätta att umgås, att röra på oss och att ha ett sammanhang. Tyvärr går detta inte IRL just nu, så därför förlägger vi våran kära shala online just nu.

Läs mer här >

Uppdatering 20210125

Kära yogavänner.

Från och med måndag den 1 februari kommer vi att erbjuda klasser IRL på Yoga By igen!

Vi kommer att starta upp terminen i lugnt tempo, och sakta fylla på med fler klasser. Vi räknar med att ha fullt schema igen från ca 14/2. 

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >