Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Information gällande rådande läge

Yoga By är inte bara en plats där vi utövar yoga utifrån det fysiska perspektivet. Det är också en plats för möten, känslor och samtal. För en del av er också en plats där ni får landa och tanka energi. Vi uppdaterar all info utifrån rådande läge. Du hittar gällande regler och rutiner under fliken ”Aktuellt”

Tillsammans tar vi oss igenom detta. Och stort tack till alla er som stöttar min lilla verksamhet och hjälper Yoga By att fortsätta finnas i tuffare tider <3

Med värme

// Sonja

19/8 ‐ Petri Räisänen 20-22/8 2021

Jag välkomnar Petri tillbaka till Yoga By i augusti 2021.

Detaljerat schema och priser kommer inom kort.

För att preliminärboka din plats så maila mig på sonja@yogaby.se

Läs mer här >

Hathayoga - kurs för alla nivåer 10ggr

Varmt välkommen till härlig hathayoga i höst.

Hathayoga är en fysisk yogaform som utövas i ett lugnare tempo. Positionerna hålls lite längre än i många mer flödande former av yoga. Vi kommer under våra tillfällen att fokusera på olika områden i kroppen och både mjuka upp och stärka upp. Kursen passar alla, oavsett erfarenhet.

Läs mer här >

SOMMAR PÅ YOGA BY

Vi har öppet större delen av sommaren och du hittar massa olika klasser och kurser för olika nivåer.
Förmånligast blir det för dig om du köper ett sommarkort, men självklart kan du använda klippkort eller betala per gång.
Här nedan du sommarens utbud

Läs mer här >

Yinyoga special under sommaren

Njut av längre yinyoga under sommaren.

Kom och var med på några extra insatta långyin under sommaren. En lugn stund för dig själv utan några krav. Vi yogar i sittande eller liggande positioner med bolster, kuddar, filt och yogablock som hjälpmedel. Klassen varar i 2 timmar

Läs mer här >

Sommarkort 2021

Välkommen till oss i sommar!
Med ett sommarkort kan du yoga hur mycket du vill på alla våra ordinarie klasser på sommarschemat.

Läs mer här >

Yogaretreat på Fårö 30/9 - 3/10

Fårö – ett av mina favoritställen på jorden

I början av hösten, precis när lugnet lägger sig på Fårö, åker vi för en lång helg med yoga, god mat, avslappning och umgänge. 

Läs mer här >

Yinyogakurs - tema närvaro , 4ggr på sensommaren

Yinyoga är en lugn yogaform där vi med hjälp av bolster, filt, yogablocks mm. landar i sittande eller liggande positioner. Mellan varje position stannar vi till i mellanrummet för att landa i känslan efter positionen. 

Under den här kursen har vi fokus på det som kännetecknar yinyogan; total avslappning och närvaro i vår kropp. Vi är inte våra tankar, vi är vår kropp. Genom att stilla våra tankar, kan vi hitta in i kroppen, känna in och lyssna till. Landa i det som är, öva acceptans och känna lugnet. 

Läs mer här >

Yogamassage på Yoga By

Nina från Yogatoku besöker Yoga by – boka din yogamassage!

 

Vill du skapa mer plats för det goda i dig?

Yogamassage är en kroppsterapiform som ökar cirkulationen i kroppen och stöttar kroppens naturliga återhämtning och linjering (alignment). Många upplever dessutom en ökad självkännedom och flera yogautövare vittnar om en fördjupad yogapraktik.

Läs mer här >

New beginning - Nybörjarkurs i yoga - 7 tillfällen

Dags för en nystart!

Kom och yoga med oss. Under dessa onsdagar kommer du få möjlighet att prova på lite olika yogaformer så att du förhoppningsvis hittar en form och en stil som känns bäst för dig. Efter kursen kommer du ha lättare att välja vilken yogaform du vill fortsätta med.

Läs mer här >

Nytt bokningssystem

För att kunna hålla de avstånd som krävs har vi ett maxantal på varje klass.

Tidigare har du kunnat komma spontant på våra klasser, men den senaste tiden har du behövt boka din plats. Nu har vi gjort det ännu enklare.
 

Läs mer här >

Nyhet - Led full primary 1gång/månad

Nu lägger vi äntligen till en led full primary varje månad.

Du behöver inte göra eller ha gjort hela första serien tidigare utan kan vara med ändå. Du gör så långt du är bekväm att göra och kan sedan väntar du in till de avslutande positionerna.

Läs mer här >

Lär dig Ashtangayoga i höst - nybörjarkurs 10ggr

Denna kurs är för dig som aldrig tränat Ashtangayoga tidigare, eller har lite erfarenhet. Vi kommer att gå igenom andningen och solhälsningarna och under kursens gång kommer du få lära dig alla stående positioner. Tanken är att du ska kunna ordningen på solhälsningarna och de första stående positionerna när kursen avslutas.

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >