Aktuellt

Här hittar du information om kommande yogakurser, workshops och andra aktuella händelser hos oss på Yoga By! De flesta kurserna genomförs i vår mysiga yogastudio i Troxhammars butiksby på Ekerö.

Kundaliniyoga våren 2020 - Mindful dreamer

MINDFUL DREAMER.

”Vibrate the cosmos and the cosmos shall clear the path”- Yogi Bhajan

Genom den heliga tekniken Kundaliniyoga och dess unika meditationer kommer du att skifta din energi i både kropp och sinne så att du kommer i kontakt med din sanning. När vår energi är missriktad tappar vi tron på att vi är värdiga våra drömmar och att drömmarna är möjliga att uppnå. Du behöver vara i samma fas som dina drömmar, din själs mission. Är du redo? Att sluta jaga dina drömmar och låta dom komma till dig. Välkommen till en ny termin med kundalini yoga och meditation!

Läs mer här >

7/5 ‐ Vårkväll med Maria Boox 7/5

I april kommer Maria till oss på Yoga By och håller en workshop i tre delar som passar alla nivåer, så inga förkunskaper behövs.

Läs mer här >

Ashtangayoga nybörjarkurs start Januari 2020

Denna kurs är för dig som aldrig tränat Ashtangayoga tidigare, eller har lite erfarenhet. Vi kommer att gå igenom andningen och solhälsningarna och under kursens gång kommer du få lära dig alla stående positioner. Tanken är att du ska kunna ordningen på solhälsningarna och de första stående positionerna när kursen avslutas.

Läs mer här >

Petri Räisänen 9-11 oktober 2020

Jag är så glad och stolt över att Petri Räisänen kommer till oss på Yoga By. Kom och ta del av hans lugn, långa erfarenhet och fantastiska justeringar.
Denna helg passar alla som har viss erfarenhet av mysore. Är du inte riktigt bekant med mysore ännu så har du dels möjlighet till att komma igång med den mysorepraktik under det kommande året, och dels så erbjuder Petri även en ledd klass under hans helg hos oss.

Läs mer här >

Fördjupningskurs 7 tillfällen

Vill du förkovra dig i din Yoga under kommande vinterhalvår?

Perfekt! Vi bjuder in dig till sju lördagar i höst och vinter – där det är fokus på din yoga och din praktik.

Vad gör yogan med din kropp, ditt psyke, din själ, dina nerver? Vad är det som händer när du ställer dig på mattan? Du har säkert känt att något sker. Vi vill ge dig en djupare insikt i detta. Vi kommer att praktisera yoga, prata anatomi, prata filosofi och vi kommer att utforska yogan ur flera olika infallsvinklar, allt för att ge dig ett bredare perspektiv på det som händer både på yogamattan och utanför – genom yogan.

Läs mer här >

Yoga och Safariresa samt Zanzibar hösten 2020

Kom med på en oförglömlig Yogaresa hösten 2020!

Läs mer här >

Personlig träning - PT Yoga

Vill du fördjupa din yoga med ett personligt träningsprogram som passar just dina behov? Nu erbjuder vi personliga yogasessioner

Läs mer här >